Χμμ, φαίνεται ότι το προϊόν έχει πουληθεί

Νέα νύχι Caterpillar Ripper fits 349D2L 50 Ton excavator

Νέα νύχι Caterpillar Ripper fits 349D2L 50 Ton excavator

Επικοινωνία με τον πωλητή

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
  • Χαρακτηριστικά
  • Περιγραφή
Χαρακτηριστικά
Γενικές πληροφορίες
ΜάρκαCATERPILLAR
Έτος κατασκευής2021
Νέο
Κατάστασηνέο
Χρώμαkίτρινος
Περιγραφή

Ένα από τα επιλεγμένα Caterpillar Ripper fits 349D2L 50 Ton excavator νύχι είναι έτοιμο να ενδυναμώσει την επιχείρηση μεταφορών σας.

Έτος παραγωγής - 2021. Αυτό βρίσκεται στο BIG 5 De Tweede Geerden 35 Velddriel. Χρώμα: kίτρινος. Η τιμή του προϊόντος είναι 2900 Euro.

Κατά την αναζήτηση κατάλληλων οχημάτων μεταξύ Caterpillar Ripper fits 349D2L 50 Ton excavator νύχι, επικοινωνήστε με έναν πωλητή για να λάβετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.


CE mark: yes

Serial number: 00028094

t1 test archive

Προστέθηκε στα Αγαπημένα σας
Κάνοντας κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο σε αυτόν τον ιστότοπο, επιβεβαιώνετε τη συγκατάθεσή σας και την άδειά σας για να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης cookies και άλλων τεχνολογιών παρακολούθησης. Σκοπός είναι να βελτιώσετε και να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας σε αυτόν τον ιστότοπο, στις άλλες ιστοσελίδες μας και στους διαφημιζόμενους τρίτων που εργάζονται μαζί μας. Οι εταιρείες συνεργατών μας μπορούν επίσης να αποθηκεύουν cookies στη συσκευή σας ή να χρησιμοποιούν παρόμοιες τεχνολογίες για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας στοιχείων.