Χμμ, φαίνεται ότι το προϊόν έχει πουληθεί

Παλετοφόρο Linde T18

παλετοφόρο Linde T18

Επικοινωνία με τον πωλητή

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
  • Χαρακτηριστικά
  • Περιγραφή
Χαρακτηριστικά
Γενικές πληροφορίες
ΜάρκαLINDE
ΜοντέλοLinde T18
Αριθμός ID F6186
Έτος κατασκευής2012
Ώρες χρήσης3986 ώρες
Ανυψωτικής ικανότητας1800 χγρ
Κινητήρα/μετάδοσης
Τύπο καυσίμουηλεκτρο
ΚινητήραςSIN CARGADOR
Μπαταρία24V / 375Ah, unbekannt
Σασί/ανάρτηση
Εμπρός τροχόςunbekannt
Πίσω τροχόςunbekannt
Περιγραφή

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες αξιόπιστη Linde T18 παλετοφόρο που συμπληρώνουν τις ανάγκες μεταφοράς τους στο δρόμο.

Αυτό το όχημα κατασκευάστηκε το 2012. Χαρακτηριστικά συνδυασμού κινητήρα-μετάδοση ταχυτήτων: τύπο καυσίμου: ηλεκτρο, κινητήρας: SIN CARGADOR, μπαταρία: 24V / 375Ah, unbekannt. Ο μηχανισμός του σασί διαθέτει: εμπρός τροχός: unbekannt, πίσω τροχός: unbekannt. Συνολικά ώρες: 3986 ώρες.

Κατά την αναζήτηση κατάλληλων οχημάτων μεταξύ Linde T18 παλετοφόρο, επικοινωνήστε με έναν πωλητή για να λάβετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.


Masttyp: keiner

t1 test archive

Προστέθηκε στα Αγαπημένα σας
Κάνοντας κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο σε αυτόν τον ιστότοπο, επιβεβαιώνετε τη συγκατάθεσή σας και την άδειά σας για να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης cookies και άλλων τεχνολογιών παρακολούθησης. Σκοπός είναι να βελτιώσετε και να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας σε αυτόν τον ιστότοπο, στις άλλες ιστοσελίδες μας και στους διαφημιζόμενους τρίτων που εργάζονται μαζί μας. Οι εταιρείες συνεργατών μας μπορούν επίσης να αποθηκεύουν cookies στη συσκευή σας ή να χρησιμοποιούν παρόμοιες τεχνολογίες για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας στοιχείων.