Χμμ, φαίνεται ότι το προϊόν έχει πουληθεί

Νέα επικαθήμενο με χαμηλό δάπεδο Lowbed Sinan Trailer Lowbed 4 axle

Νέα επικαθήμενο με χαμηλό δάπεδο Lowbed Sinan Trailer Lowbed 4 axle

Επικοινωνία με τον πωλητή

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
  • Χαρακτηριστικά
  • Περιγραφή
Χαρακτηριστικά
Γενικές πληροφορίες
ΜάρκαSINAN
Έτος κατασκευής2021
Νέο
Κατάστασηνέο
Υδραυλική
Σασί/ανάρτηση
Αριθμός αξόνων4-αξονική
Άξονας ανύψωσης
Κατευθυντήριους άξονες
Φρένατυμπανοειδής
Αερόφρενα
ABS
EBS
Τροχοί245/70 R17.5
Νέα ελαστικά
Δίδυμοι τροχοί
Καρότσας
Αμάξωμα υλικόχάλυβας Hardox
Εργαλειοθήκη
20ft
30ft
40ft
45ft
Περιγραφή

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες αξιόπιστη Lowbed Sinan Trailer Lowbed 4 axle επικαθήμενο με χαμηλό δάπεδο που συμπληρώνουν τις ανάγκες μεταφοράς τους στο δρόμο.

Αυτό το όχημα κατασκευάστηκε το 2021. Το σύστημα σασί / ανάρτηση έχει ως εξής: αριθμός αξόνων: 4-αξονική, άξονας ανύψωσης, κατευθυντήριους άξονες, φρένα: τυμπανοειδής, αερόφρενα, ABS, EBS, τροχοί: 245/70 R17.5, νέα ελαστικά, δίδυμοι τροχοί. Δυνατότητα καροτσασ: αμάξωμα υλικό: χάλυβας Hardox, εργαλειοθήκη, 20ft, 30ft, 40ft, 45ft.

Με χιλιάδες οχήματα τοποθετημένα στο Truck1 Ελλάδα, η επιλογή του κατάλληλου μεταξύ Lowbed Sinan Trailer Lowbed 4 axle επικαθήμενο με χαμηλό δάπεδο δεν θα σας δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.


lowbed semitrailer

4 axles

2 lift axle

1 axle self steering

loading height 890 mm

back traps hydraulics

t1 test archive SİNANLI TANKER - TRAILER

t1 test archive Επικαθήμενο

Προστέθηκε στα Αγαπημένα σας
Κάνοντας κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο σε αυτόν τον ιστότοπο, επιβεβαιώνετε τη συγκατάθεσή σας και την άδειά σας για να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης cookies και άλλων τεχνολογιών παρακολούθησης. Σκοπός είναι να βελτιώσετε και να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας σε αυτόν τον ιστότοπο, στις άλλες ιστοσελίδες μας και στους διαφημιζόμενους τρίτων που εργάζονται μαζί μας. Οι εταιρείες συνεργατών μας μπορούν επίσης να αποθηκεύουν cookies στη συσκευή σας ή να χρησιμοποιούν παρόμοιες τεχνολογίες για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας στοιχείων.