Χμμ, φαίνεται ότι το προϊόν έχει πουληθεί

Αμάξωμα - ψυγείο IVECO 35 c 12

αμάξωμα - ψυγείο IVECO 35 c 12

Επικοινωνία με τον πωλητή

Privacy policy
  • Χαρακτηριστικά
  • Περιγραφή

Χαρακτηριστικά

Γενικές πληροφορίες
Έτος κατασκευής2006
Μήκος3950 χιλιοστά
Πλάτος2230 χιλιοστά
Ύψος2150 χιλιοστά

Περιγραφή

Διευκολύνετε την απόφαση αγοράς σας επιλέγοντας μία από τις IVECO 35 c 12 αμάξωμα - ψυγείο που παρουσιάζεται στο Truck1 Ελλάδα.

Έτος: 2006. Η μονάδα είναι προσβάσιμη σε Budapest. 3950 χιλιοστά σε μήκος. 2230 χιλιοστά σε πλάτος. Το ύψος είναι 2150 χιλιοστά. Τιμή - 1806 Euro.

Αναζητήστε το απόθεμα που περιλαμβάνει IVECO 35 c 12 αμάξωμα - ψυγείο για να βρείτε κερδοφόρες προσφορές από αξιόπιστους εμπόρους.


Okmányok jellege: Okmányok nélkül

állapot: Normál

azonnal elvihető

Carrier 30 S hűtő - külső áramforrással - Használja ki az EU tagságunk minden előnyét

vásároljon segítségünkkel az Unió több milliós használt haszongépjármű piacairól! Több száz partnerünktől akár ÁFA mentesen

0%-os lízing igénybevételével

teljes körű ügyintézéssel vállaljuk munkagépek és haszongépjárművek beszerzésének ügyintézését

korrekt áron

azonnal

akár az Ön választása alapján is!

t1 test archive

Προστέθηκε στα Αγαπημένα σας
Κάνοντας κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο σε αυτόν τον ιστότοπο, επιβεβαιώνετε τη συγκατάθεσή σας και την άδειά σας για να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης cookies και άλλων τεχνολογιών παρακολούθησης. Σκοπός είναι να βελτιώσετε και να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας σε αυτόν τον ιστότοπο, στις άλλες ιστοσελίδες μας και στους διαφημιζόμενους τρίτων που εργάζονται μαζί μας. Οι εταιρείες συνεργατών μας μπορούν επίσης να αποθηκεύουν cookies στη συσκευή σας ή να χρησιμοποιούν παρόμοιες τεχνολογίες για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας στοιχείων.