Χμμ, φαίνεται ότι το προϊόν έχει πουληθεί

Αμάξωμα - ψυγείο Schmitz Cargobull Bi Temperatur Tiefkühlkoffer

αμάξωμα - ψυγείο Schmitz Cargobull Bi Temperatur Tiefkühlkoffer

Επικοινωνία με τον πωλητή

Privacy policy
  • Χαρακτηριστικά
  • Περιγραφή

Χαρακτηριστικά

Γενικές πληροφορίες
ΜάρκαSCHMITZ
Έτος κατασκευής2007

Περιγραφή

Διευκολύνετε την απόφαση αγοράς σας επιλέγοντας μία από τις Schmitz Cargobull Bi Temperatur Tiefkühlkoffer αμάξωμα - ψυγείο που παρουσιάζεται στο Truck1 Ελλάδα.

Αυτό το όχημα κατασκευάστηκε το 2007. Το στοιχείο κοστίζει 4900 Euro.

Κατά την αναζήτηση κατάλληλων οχημάτων μεταξύ Schmitz Cargobull Bi Temperatur Tiefkühlkoffer αμάξωμα - ψυγείο, επικοινωνήστε με έναν πωλητή για να λάβετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.


Tiefkühler mit Bi temperatur und Thermo-King Agregat,Betriebsstunden 24800h,,,,Kühlgerät läuft,geht aber nach 30min aus

t1 test archive

Προστέθηκε στα Αγαπημένα σας
Κάνοντας κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο σε αυτόν τον ιστότοπο, επιβεβαιώνετε τη συγκατάθεσή σας και την άδειά σας για να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης cookies και άλλων τεχνολογιών παρακολούθησης. Σκοπός είναι να βελτιώσετε και να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας σε αυτόν τον ιστότοπο, στις άλλες ιστοσελίδες μας και στους διαφημιζόμενους τρίτων που εργάζονται μαζί μας. Οι εταιρείες συνεργατών μας μπορούν επίσης να αποθηκεύουν cookies στη συσκευή σας ή να χρησιμοποιούν παρόμοιες τεχνολογίες για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας στοιχείων.