Χμμ, φαίνεται ότι το προϊόν έχει πουληθεί

Τράκτορας IVECO Stralis 440

τράκτορας IVECO Stralis 440

Επικοινωνία με τον πωλητή

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων
  • Χαρακτηριστικά
  • Περιγραφή
Χαρακτηριστικά
Γενικές πληροφορίες
ΜάρκαIVECO
ΜοντέλοStralis 440
Έτος κατασκευής2016
Χρώμαμπλε
Καμπίνα
Προβολείς ομίχλης
Ηλεκτρικά παράθυρα
Αριθμός κλινών3
Κάθισμα οδηγού με πνευματική
Ραδιόφωνο
Ραδιοφώνου CB
Περιγραφή

Διευκολύνετε την απόφαση αγοράς σας επιλέγοντας μία από τις IVECO Stralis 440 τράκτορας που παρουσιάζεται στο Truck1 Ελλάδα.

Έτος παραγωγής - 2016. Βελτιώσεις σχεδιασμού εσωτερικού καμπίνας: προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά παράθυρα, αριθμός κλινών: 3, κάθισμα οδηγού με πνευματική, ραδιόφωνο, ραδιοφώνου CB.

Κατά την αναζήτηση κατάλληλων οχημάτων μεταξύ IVECO Stralis 440 τράκτορας, επικοινωνήστε με έναν πωλητή για να λάβετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.


t1 test archive Ghassan Aboud Commercial vehicles & Equipment

t1 test archive Τράκτορας

Προστέθηκε στα Αγαπημένα σας
Κάνοντας κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο σε αυτόν τον ιστότοπο, επιβεβαιώνετε τη συγκατάθεσή σας και την άδειά σας για να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης cookies και άλλων τεχνολογιών παρακολούθησης. Σκοπός είναι να βελτιώσετε και να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας σε αυτόν τον ιστότοπο, στις άλλες ιστοσελίδες μας και στους διαφημιζόμενους τρίτων που εργάζονται μαζί μας. Οι εταιρείες συνεργατών μας μπορούν επίσης να αποθηκεύουν cookies στη συσκευή σας ή να χρησιμοποιούν παρόμοιες τεχνολογίες για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας στοιχείων.